Another crep in the wall

A Torelló s’ha obert recentment la creperia El Galliner a la Plaça Nova, gestionada per l’Ingrid Picanyol i en Guillem Povedano, qui ens han demanat a Morir de Frío si ens agradaria fer-nos càrrec d’una de les parets. Com que la nostra religió no ens permet dir que no i a més, ens va fer molta il·lusió, vam acceptar sense dubtar-ho.

Després de donar-hi unes quantes voltes hem decidit que les arts visuals invadiran l’espai culinari per portar a terme un projecte que Morir de Frío i el restaurant El Galliner hem volgut anomenar “ Another crep in the wall”.
Morir de Frío s’encarrega de la cerca d’artistes per demanar-los una recepta, unes instruccions per elaborar una peça artística que serà realitzada per una tercera persona que l’interpretarà i materialitzarà per ser exposada a la creperia. El resultat s’exposarà a una de les parets de la creperia o es distribuirà per l’espai segons les indicacions. La recepta serà visible perquè tothom la pugui conèixer i, fins i tot, qui s’animi la pugui interpretar a la seva manera.

La primera exposició es va obrir el dia 21 de Desembre de 2013 amb una recepta del col·lectiu Kitschiness interpretada per la dissenyadora i il·lustradora Bet Moret.

Comments are closed.