Us estàvem esperant

Article Anna Dot March 8, 2014
March 08, 2014

Abans de començar res, volem dir que avui enviem tot el nostre amor a en Víctor Sunyol.

Tal i com vam anunciar, aquest matí hem portat a terme la intervenció “Us estàvem esperant”, dins el marc de l’exposició Des de la proximitat, de Manolo Gómez al Museu de l’Art de la Pell de Vic. Estem molt contentes i content de com ha anat i ha estat l’excusa fantàstica per passar un matí amb en Manolo, veient amics que feia temps que no vèiem, trobant-nos amb els que mai ens fallen i fent amics nous. No ens podem queixar, hem tingut una companyia encantadora i ens ho hem passat molt bé.

Tot i així, per tots aquells i aquelles que no heu pogut venir, compartim amb vosaltres les 4 audioguies que hem elaborat perquè, si teniu curiositat, les podeu escoltar des de casa vostra. Així us teletransportareu a l’exposició de’n Manolo, fins i tot si mai hi heu estat, i podreu convertir-la dins els vostres cervells en una altra cosa. Que al final tot plegat només va d’això: bona companyia, l’eterna transformació, la referència circumdant.

Moltes gràcies a en Manolo Gómez i a la Pilar Sanmartí, per la simpatia i per haver-nos convidat a participar en aquesta exposició.

Aquí les guies:
Alba – repetició, aigua, veu, sirena
Anna – gats, lava, Tenerife, biblioteca, dits del peu
Blai – insectes, safari, coses salvatges, vida animal
Palma – ella experimenta amb el mitjà, robots, sons estranys

Comments are closed.